Cik Chenta
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Contest Mega Giveaway By Yana & Cik Putih..
Saturday, August 6, 2011 • Saturday, August 06, 2011 • 0 comments

Assalamualaikum sumer!hari yana masu contest 
cik yana n cik putih,yana ta thu la
bley mnang atau ta,just nk cube jew..hoho
klau korang nk join contest nie pegi at cik putih or cik yana ..
 cra nk join..  




syarat-syarat :
  1. Follow Cik Yana (picit je nama dia) DAN Cik Putih (aku la tu)
  2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  3. Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry ni.
  4. Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  5. WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY cik putih n cik yana YANG INI :)
  6. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 
  7. Kalau rajin like la fan page aku & cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  8. Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu 

senarai sponsor :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls 





klau hadiah korang pegi ar at cik putih k..

yana tag:
k la korang selamat mencuba!






PASTFUTURE
THE OWNER

cik chenta
11 Jun 1996
contact me?
Facebook | twitter |
taken with muhd rafiq

Daisypath Anniversary tickers

GIVE ME YOUR WORDS;



OTHERS;





>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • sad love story..:'((
  • Selamat Berpuasa!
  • Drive,drive,drive..
  • hari sukan cekOlah! =D
  • i love him!
  • Demam,demam,demam
  • penunggu istana,waa seramnye..
  • cOntest kami kaki blogging..;)
  • ;)
  • Tutorial : Button Top & Bottom